Ett smidigare liv utan nycklar

Entral är ackrediterad tillverkare av ID06-system. Deras produkter har funnits på marknaden sedan 2010 och används av de flesta stora byggföretag såsom Skanska, PEAB, NCC, Veidekke och Serneke.

Vi frågade Jessica Liljedahl Marin, Försäljningschef och Marknadsansvarig på Entral, varför marknaden är i behov av deras produkter?
– Vi hjälper företagen att spara tid och tid är pengar, då vi har en produkt som är driftsäker och enkel att montera. Vi kan erbjuda det mesta för en säker byggarbetsplats för både små och stora företag. Våra produkter gör att byggföretagen slipper hantera nycklar och ger därmed en säkerhet för de boende i lägenheterna vid till exempel rotrenovering.

Vad anser ni är den största utmaningen i utvecklingen av tillgängligheten på byggarbetsplatser?
– Vi har produkter som är välbeprövade och har använts under flera år. Vi utvecklar och tar in information av de som använder våra produkter, för att kunna utveckla och tillgodose marknaden. Vi hjälper företagen att styra tillträden till sina byggarbetsplatser och då är den största utmaningen att motverka stölder.

Ni arbetar även med bostadsanpassade dörrlösningar för personer med funktionsnedsättning, berätta mer!
– Vi hjälper kommuner att erbjuda brukare lättheten att styra tillträden till sina boenden då de själva kan ha svårigheter att öppna dörren. Om de exempelvis ska ha en bekant på besök, kan brukare öppna dörren med hjälp av fjärrkontroll. Det underlättar även för hemtjänst då de kan öppna dörren med sin telefon.

Varför är Fastighetsmässan rätt forum för er?
– ​För att vi vill att bostadsrättsföreningar, kommuner och byggföretag ska se nyttan med en säker arbetsplats utan nycklar som vi kan erbjuda. En lätthet att använda våra produkter och testa dessa på plats.

Entral ställer ut på Fastighetsmässan Syd 26-27 februari, ni hittar dem i monter G:08

Scroll to Top