En smart och hållbar mässa

När du registrerade dig till Fastighetsmässan fick du ett bekräftelsemail med en streckkod. Vänligen ha denna bekräftelse tillgänglig på telefonen eller utskrivet när du anländer till Malmömässan. 

Väl på plats får du din Smart Badge utskriven. Denna namnskylt är en så kallad Smart Badge och fungerar som ditt digitala visitkort under hela ditt besök. Den visar ditt namn, företag och befattning som du angav när du registrerade dig.

Alla utställare kommer att ha en liten läsare i sin monter markerad ”Touch & Collect”. Är du intresserad av att komma i kontakt med företaget efter mässan eller bara samla på dig information om företaget? Håll då din Smart Badge mot läsaren så har du och utställaren utbytt kontaktuppgifter. Efter mässan får du ett mail med sammanställning av ditt besök. Enkelt och digitalt!

Scroll to Top