“Tillsammans kan vi skapa enorma värden för fastighetsbranschen”

Proptech – den digitala revolutionen har kommit till fastighetsbranschen! På några år har “proptech” gått från oklart buzzword till en absolut nödvändighet för fastighetsägare som vill ta nästa kliv i sin utveckling. Marknaden svämmar över av nya produkter och bolag, men hur ska du få överblick på allt som händer?

På FastighetsMässan Syd den 14-15 september slår vi ett slag för detta spännande område i branschen. I samarbete med Planimas Proptech-karta så har vi ordnat Proptech-allén – en zon på mässan där vi har samlat alla mässans proptech-bolag på ett ställe. För dig som är intresserad av digitalisering och möjligheterna detta medför så är detta ett självklart mål för ditt mässbesök!

Vi är jätteglada över vårt samarbete mellan vår proptech-karta och FastighetsMässan! Det hjälper svenska proptech-bolag att visa upp sina smarta produkter för nya kunder och kanske ännu viktigare: att vi kan hitta varandra och bygga en stark proptech-community. Tillsammans kan vi lösa riktigt svåra problem och skapa enorma värden för fastighetsbranschen!

Vad är Proptechkartan?
Planimas Proptech-kartan är en enkel visuell överblick på alla Sveriges proptech-startups samlade på ett ställe. Målet är att hjälpa fastighetsägare att få koll på alla nya produkter och bolag för att hitta digitala lösningar som passar just dem. Nästan lika viktigt är att alla proptech-bolag ska få koll på varandra så de kan bygga en stark community och tillsammans knäcka svåra tekniska problem.

Scroll to Top