Snart dags för Nordic Workplace!

Snart dags för Nordic Workplace!

Den 25 oktober 2022 är det dags för Facility Management-branschen att samlas igen! Då går Nordic Workplace 2022 av stapeln på Posthuset, Vasagatan 28 i  Stockholm.

Det blir en dag fylld med presentationer, utställning och nätverkande som rör sig runt ämnena Upphandling & Samarbeten och Digitalisering & Hållbarhet, FM trender & Arbetsplatsupplevelser.

Läs mer och anmäl er här!

Berätta gärna om konferensen
Nordic Workplace är att ses som FM-branschens största nordiska FM-träff. Detta är en årlig konferens och för varje år försöker vi inom IFMA:s eventtrupp att vässa innehållet till max, och det är inget undantag för i år.

I år bygger konferensen på temat ”What is the future of FM” och programmet bjuder på en interaktiv blandning inom områdena Upphandling & Samarbeten, Digitalisering & Hållbarhet samt FM-trender & Arbetsplatser.

Vi har arbetat intensivt med programinnehållet för att fånga högaktuella vinklingar utifrån dessa områden och för att knyta an till de förändringar och nyheter vi ser i branschen i stort.

Förutom att vi har en fenomenal talartrupp anser jag att vi i år även har lyckats med en extra trevlig mötesplats i Posthuset.  

Vem är konferensen riktad mot?
Det här är en intressant konferens för många. Faktum är att alla som på något vis har med FM och serviceupplevelse att göra har ett värde av denna konferens – såväl användare, kunder, leverantör som rådgivare.

Också riktad till den som vill mötas, mingla och utbyte av erfarenheter med branschkollegor.

Vad är nytt för i år?
Som nämnt är Nordic Workplace en årlig konferens och efter varje gång samlar vi in feedback från alla deltagare. Det är ett av flera värdefulla sätt för oss utveckla konferensen och hitta nya spännande inslag.

I år har vi koncentrerat oss helt och hållet på en fysisk heldagskonferens vilket vi förstått varit efterlängtat. Programmet har liksom förra året mer utrymme för panelsamtal och diskussioner eftersom det verkligen har visat sig att vi är många som fortfarande längtar tillbaka till det interaktiva samtalets dynamik.

Vi har också satsat på tid till nätverkande och t.o.m. en festlig nätverksaktivitet.

Sedan vill jag också slå ett slag för IFMA:s innovationspris, det är förvisso inte något nytt men det är verkligen intressant att se konkreta exempel på innovativa tjänster/produkter på hög nivå.

Syftet är uppmuntra och sprida innovationer som utvecklar och förbättrar branschen. Jag har förstått att det alltid är otroligt underhållande för juryn att få granska alla idérika bidrag.

Kan ni ge några exempel på talare?
Vi vill ju att konferensen ska locka och att den ska boosta våra deltagare genom att ge inspiration och ny kunskap. Ett sätt att lyckas är genom rätt talare och vi kan med stolthet konstatera att vi i år, liksom förra året, faktiskt lyckats få de talare som vi önskat vilket är otroligt roligt.

Keynote speakers är futuristen och författaren Stefan Hyttfors, föreläsaren Johan Book och Tyréns CIO Ylva Berg. Sedan har vi en helt fantastisk set up av inspirationstalare och panellister samt två unga talanger till moderatorer.

Läs mer och anmäl er här!

Scroll to Top