Sortera  
30 Resultat
Securitas 

Securitas utbildningar

Securitas bjuder in till flera utbildningar på mässan. Bl.a kommer de genomföra en brandskyddsutbildning och besökarna får testa på släckövning inomhus med hjälp av VR-utrustning.

Läs mer »
Balco 

Balco vägleder din förening till hållbarhet

I samband med FastighetsMässan i Malmö, den 14-15 september anordnar Balco skräddarsydda föreläsningar till dig som är speciellt inbjuden. Fokus kommer att vara hur man som bostadsrättsförening med rätt investering i ett balkongprojekt skapar ett mer hållbart och långsiktigt boende.

Läs mer »
Mikael Carlson 

Så laddar du säkert!

Elsäkerhetsverket är på plats för att prata elbilsladdning. Hur ser myndighetens rekommendationen ut och varför finns det risker med laddning av laddningsbara bilar. Vad behöver man tänka på vid installation av en laddningspunkt och krävs det något underhåll?

Läs mer »
Håkan Kjellberg 

Råttan – den oönskade grannen

Råttorna i vår omedelbara närhet kan orsaka både skador och obehag och insatserna för att komma tillrätta med problemet kan ibland vara påfrestande. Ny teknik och förebyggande åtgärder i samverkan leder till bättre nyttjande av resurser samt bättre utfall.

Läs mer »

Storskalig elbilsladdning

Hur skapar vi stora laddplatser med lång livslängd och som passar in i våra parkeringsmiljöer? Finns tillräckligt med effekt och vilka övriga kostnader bör man beakta?

Läs mer »
Peter Strandell 

Trygghetscertifiering av fastigheter – BoTryggt2030

Frågor som rör säkerhet och trygghet har blivit allt viktigare för fastighetsägare. Som ett sätt att utveckla och kvalitetssäkra fastighetsägares trygghetsarbete har Stiftelsen Tryggare Sverige tagit fram en modell för att Trygghetscertifiera fastigheter.

Läs mer »
Joni Rautanen  Mikael Aderskog 

Vattenskadan – en kostsam miljöbov

Vattenskador är kostsamma, både för plånboken och för miljön. Genom snabba insatser, med hjälp av innovativ teknik och med kunskap om förebyggande fuktsäkert byggande kan både den ekonomiska kostnaden och miljöpåverkan reduceras.

Läs mer »
Mariann Sjöstrand  Sofie Celander 

Bevara Underhålla Återbruka

Vilka cirkulära lösningar finns inom byggbranschen? Hur kan vi minimera vårt klimatavtryck? Vår ambition är att förlänga byggnaders livscykel genom att säkerställa att rätt underhåll ges till befintliga fasader.

Läs mer »
Scroll to Top