AB PODAB

Välkommen till PODAB!
PODAB är specialister på professionell tvättstugeutrustning. Men vad kan vi med vår specialistkompetens göra för er? Vi kan hjälpa er till en gemensam tvättstuga som är ekonomisk, hållbar och användarvänlig.

Vi har alla produkter som krävs; professionella tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrumsutrustning, manglar och tillbehör. Med kvalitetsprodukter, specialistkompetens och engagerad service gör vi den gemensamma tvättstuga bekymmersfri.
Högkvalitativa produkter är en självklarhet. De ska hålla i många år och bara fungera. Det är därför våra tvättmaskiner är tillverkade för minst 15 års nyttjande. För att skapa bekymmersfria tvättstugor levererar vi kvalitet i allt vi gör. Vare sig det handlar om produkter, installationer, leveranser eller service.
Varmt välkommen till PODABs monter! Ta hjälp av oss så får du gedigen kunskap och ett äkta engagemang. Vi ses!

Torktumlare T 9153 VP

Torktumlare T 9153 VP

Den nya värmepumpstumlaren T 9153 VP är nu ännu bättre tack vare ny värmepumpsteknik som sparar mer energi och effektiviserar torkprocessen. Med värmepumpstekniken sparas upp till 50 % i energiförbrukning jämfört med en torktumlare av evakuerande modell. De aerodynamiskt utformade valkarna ger bättre luftgenomströmning och omfördelning av tvätten. Det är en ECO-innovation produkt som bidrar till en bättre miljö, samtidigt som driftskostnaderna blir lägre.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top