AB PODAB

Välkommen till PODAB!
PODAB är specialister på professionell tvättstugeutrustning. Men vad kan vi med vår specialistkompetens göra för er? Vi kan hjälpa er till en gemensam tvättstuga som är ekonomisk, hållbar och användarvänlig.

Vi har alla produkter som krävs; professionella tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrumsutrustning, manglar och tillbehör. Med kvalitetsprodukter, specialistkompetens och engagerad service gör vi den gemensamma tvättstuga bekymmersfri.
Högkvalitativa produkter är en självklarhet. De ska hålla i många år och bara fungera. Det är därför våra tvättmaskiner är tillverkade för minst 15 års nyttjande. För att skapa bekymmersfria tvättstugor levererar vi kvalitet i allt vi gör. Vare sig det handlar om produkter, installationer, leveranser eller service.
Varmt välkommen till PODABs monter! Ta hjälp av oss så får du gedigen kunskap och ett äkta engagemang. Vi ses!

Tvättmaskin TMX 65

Tvättmaskin TMX 65

ProLine TMX 65 är en professionell tvättmaskin i världsklass. Det är en av våra mest pålitliga och kraftfulla tvättmaskiner, utvecklad och testad för 20 års kontinuerlig drift i de mest krävande miljöer. Den har en trumvolym på 65 liter och en kapacitet på 7 kg. TMX 65 skapades genom schweizisk ingenjörskonst och är minutiöst uttänkt och testad in i minsta detalj. Den kraftfulla konstruktionen med sin avancerade teknik har innovativa komponenter som är testade för säker drift i 20 år. Finesser som det elektriska lucklåset, tvättmedelsfacket och de speciellt framtagna gångjärnen är viktiga delar, men även avloppsventilens unika placering säkerställer en pålitlig drift.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top