Alnova Balkongsystem AB

Om oss

Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för över 40 år sedan. Sedan dess har utvecklingen varit stark och Alnova har erhållit en framträdande position på den svenska marknaden.
Alnova tillverkar och marknadsför egenutvecklade balkonginglasningar, räcken, skärmar, tak och via våra samarbetspartners erbjuder vi även balkongplattor i betong eller komposit. Tillverkning, kontor och en komplett utställningshall finns på vårt huvudkontor i Orrekulla industriområde i Göteborg.

Våra balkongsystem
Vår långa erfarenhet av tekniska lösningar för balkonger gör att vi kan erbjuda våra produkter i de allra flesta fall. Våra systemen är lätta, starka och föredömligt enkla att montera samt kräver minimalt med underhåll, vilket ger god ekonomi på kort och lång sikt. Valmöjligheterna är i det närmast obegränsade – Alnovas system passar de flesta hus och miljöer. Alnovas system är unika och har ett flertal patent. Varje produkt skräddarsys efter dess förutsättningar och tillverkas med en kombination av moderna maskiner och ett genuint hantverk.

Kvalitet skall genomsyra allt vi gör
Kvalitet skall genomsyra allt vi gör från första kontakt med kund till slutligt montage. Idag är Alnova ISO 9001 & 14001 certifierade och våra räcken och tak, som är lastbärande komponenter, är även certifierade mot EN 1090.

Markerad produkt

Produkter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top