ARAS Security

ARAS Security är en erkänd specialist inom kombinerade säkerhetssystem, och exklusiv återförsäljare av NOX i Skandinavien.

NOX är marknadens mest flexibla och kraftfulla inbrottslarm och passersystem. Systemet är öppet, vilket ger kunden möjlighet att fritt välja installatör och anpassa tillhörande produkter som exempelvis kortläsare och detektorer efter behov.

NOX är helt utan återkommande licenser, och systemet är modulbaserat vilket betyder att det anpassas efter varje kunds fastighet.

En av många styrkor i NOX är möjligheten att integrera med andra system i organisationen. ARAS Security utvecklingsavdelning bygger själva integrationer, vilket säkerställer effektiv leverans och att kundens behov blir mött.

NOX kan styras från iOS app eller android, och till den som har flera anläggningar med NOX finns multicentralsplattform SIMS.

SIMS är en kraftfull och överskådlig programvara som samlar alla NOX-anläggningar i en vy. Från SIMS kan användaren själv styra inbrottslarm och passersystem, användarhantering, CCTV och mycket mer.

Varmt välkommen förbi vår monter för att se hela utbudet och tillsammans med oss utforska hur vi kan skräddarsy en lösning efter dina specifika behov.

NOX

NOX

NOX är marknadens mest kraftfulla och flexibla kombinerade inbrottslarm och passersystem. NOX är modulbaserat, vilket betyder att varje anläggning anpassas efter kundens specifika behov. NOX är även helt utan licenser, och kan styras från iOS eller Android app till telefon eller platta, samt via multicentralsplattformen SIMS. Med den logiska programmeringsmodulen kan NOX lösa de flesta utmaningar genom programmering, vilket både minskar kostnader av hårdvara och installation. Med NOX kan en händelse trigga ett otalt andra händelser i systemet, vilket ger en intelligent byggnad som kan optimeras med tiden. NOX är integrerat med Smartintego trådlösa dörrar från SimonsVoss, som med sin stilrena design och marknadsledande teknologi ger ytterligare säkerhet och intelligens till din byggnad. Övriga integrationer till NOX är Videosystem som Milestone, Avigilon och Eocortex Användarstyrning via Active Directory Bokningssystem Besöksystem …och mycket mer

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top