Avloppsjouren

Vi tar hand om ditt avlopp 24/7
Det är viktigt att man följer underhållsplanen och sköter underhållsspolningen ca vart 5:e år så att man minimerar risken att råka ut för översvämningar på obekväma tider eller dyra renoveringar. Stopp i köksavloppet, rör som har slammat igen, frusit sönder eller på annat sätt havererat tar ingen hänsyn till om det är kvällstid eller helgdagar. Därför har vi jour och är redo att hjälpa dig dygnet runt, veckans alla dagar, året om.

Känn dig trygg med Avloppsjouren
I dag är Avloppsjouren en av de ledande entreprenörerna i Skåne. Vi är stolta över att vara en viktig del av samhällets infrastruktur och skapar trygghet med en välfungerande organisation av rutinerade operatörer, arbetsledare och säkerhetsrådgivare. Du kan alltid lita på att vi tar totalansvar och att vi har den rätta kompetensen både vid akuta avloppsstopp och långsiktigt underhållsarbete. Avloppsjouren är ett familjeägt företag som grundades på Österlen 2009 och som har växt stadigt till dagens dryga 30 medarbetare. Under de här åren har vi hunnit hjälpa fler än 40 000 kunder och genomfört mer än 100 000 uppdrag. Bland våra kunder finns industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, kommuner och villaägare. Vårt hjärta klappar lite extra för ditt och alla andra kunders avlopp.

Rörspolning

Rörspolning görs både vid akut stopp och vid underhåll av avloppet. En effektiv och regelbunden underhållsspolning återställer vattenflödet och förebygger kostsamma stopp i avloppet. Vår metod innebär rengöring med vatten under variabelt tryck med speciella munstycken. Spolningen sker i etapper, först högtrycksspolas källare/bottenplan ut till kommunens ledning. Därefter spolar vi stammarna upp till avluftningarna innan vi går in i samtliga ledningar och högtrycksspolar stickledningarna ut till stammen. Vi informerar alla hyresgäster eller bostadsrättsinnehavare i god tid innan arbetet påbörjas.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top