Axema

Axema startade 1992 och utvecklar säkra passersystem, porttelefon, digital informationstavla och bokningssystem för alla slags fastigheter, som t.ex. flerbostadshus, kontor, handel, industri och offentliga lokaler. Både utveckling och produktion sker i Sverige och försäljningen görs via grossister och installatörer.

Vårt egenutvecklade passersystem VAKA™ är inne på 4:e generationen och hyllas för sin enkelhet att projektera, installera och administrera. Med stilren design, skapad för nordiska förhållanden, och en modern plattform, är Axema VAKA ett drift- och framtidssäkert val byggt för dig.

VAKA Porttelefon

VAKA Porttelefon

Oavsett om det ska vara nybyggnation, utbyte av gammal porttelefon, trådlöst eller trådbundet, ljud och/eller video, så är installation- och användarvänlighet vårt främsta fokus. Med Axema porttelefon-läsare kan även kod och tagg används. För att kunna erbjuda hög säkerhet i en entré tillsammans med bra service och tillgänglighet, så är en porttelefon ett mycket bra komplement. Med en porttelefon är det enkelt att släppa in besökare, kunder eller leverantörer.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top