Dimon Systems

Dimon Systems är ett skånskt IT-bolag som tar fram IoT-produkter till fastighetsbranschen. Först ut är Dimon® som övervakar, felsöker och analyserar skalskydd på distans för att erbjuda en smart, miljövänlig och säker byggnad.

Vi har, sedan många år tillbaka, en spetskompetens inom Inbrottsskydd, Brandskydd & Säkerhet. Med denna samlade erfarenhet såg vi ett stort behov att förändra och automatisera entréer och passager i fastigheter. Detta blev startskottet till Dimon Systems.

Idag har vi ett Europeiskt Patent och Patent Pending i US.

Funktioner

Några av Dimons Funktioner

Smarta IoT och AI-lösningar skapar förutsättningar för att kunna förebygga fel innan de blir allvarliga istället för att reagera när felet har uppstått. Allt fler företag tittar efter nya sätt att kostnadseffektivisera sina fastigheter. Här blir tekniken ett medel för hjälp till självhjälp, övervakning på distans samt digitaliserad support och aviseringar. Nedan några av Dimons alla funktioner: Öppet eller Stängt Ni kan se alla funktioner lättöverskådligt i Dimon-appen. De funktioner som är kopplade till skalskyddet som larm, lås och personsäkerhet övervakar Dimon® och rapporterar alla händelser 24/7, så att ni snabbt kan agera om fel uppstår. Brand och Alarm Dimon® ger er status på era brandprodukter – dygnet runt. Med Dimon® håller vi koll så att brandgardinen eller brandjalusiet fungerar även när det inte brinner. För det är ju lika viktigt att brandprodukten fungerar som brandlarmet. Låst eller inte Låst För att fastigheten ska vara säker dygnet runt rapporterar Dimon® när skalskyddet låses och öppnas. Tid och plats syns i appen och byggnaden är därför säker dygnet runt även när ni inte är där. Mejl-notifikationer Vi skickar notifikationer vid varje händelse som avviker från det normala. Åtgärdslogg För varje logg som presenteras som ett fel i webb-appen har vi en integrerad troubleshooting. Våra manualer är lättillgängliga och ger smidiga lösningar på eventuella problem. Felsökning Dimon® kör avancerad diagnostik på distans, övervakar fastigheten och meddelar via webb-appen vid eventuella förändringar eller fel. På så sätt får ni tillgång till fastighetens infrastruktur – utan att egentligen behöva vara där.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top