E-TRON

E-TRON AB – Marknadsledande på professionella elfordon

Företaget grundades 1993 och är en svensk distributör och utvecklare av elfordon med inriktning på eldrivna lätta lastbilar och arbetsfordon. Vi erbjuder rikstäckande service och reparationer med på-platsen-service och inställelsetid på 24 timmar.

Försäljning av eldrivna arbetsfordon – Tillsammans med fordonstillverkare har vi utvecklat PRO Litium. En serie 100% elektriska arbetsfordon och transportfordon för den nordiska marknaden med fokus på arbetsmiljö, säkerhet och hållbarhet.

Service och reparationer av elfordon – Vi erbjuder rikstäckande service & reparation av våra elfordon och kan leverera en helhetslösning där vi ombesörjer löpande skötsel av hela er fordonspark oavsett vilket märke ni har på era elfordon. E-TRON AB är bland annat rikstäckande servicepartner för PostNords elfordon.

PRO Litium Carrier eldrivet arbetsfordon

PRO Litium Carrier – smidigt och välbyggt elfordon Ett litet, smidigt arbetsfordon för park- och kyrkogårdsskötsel samt som transportfordon inom industrier, hotell och resorts. Modellen har tagits fram i samarbete med kunder som efterfrågat stabilare och kraftfullare alternativ till de modifierade golfbilar som erbjuds på marknaden idag. PRO Litium Carrier är nätt i sin storlek och tar sig enkelt fram där andra fordon blir för stora. Den är endast 125 cm bred och 250 cm lång och har liten svängradie. Fordonet har ett kraftigt byggt chassi helt i aluminium och rostfritt stål och drivs med en stark elmotor samt underhållsfria litiumbatterier av typen LiFeOP4 (litiumjärn), som anses var den mest säkra och miljövänliga batteritypen. Fordonet kan utrustas med flak eller skåp efter kundernas önskemål. Inuti hytten hittar vi bekväma stolar för två personer med trepunktsbälte. Fordonet har inga dörrar för att underlätta en smidigare i- och urstigning. Den är utrustad med 14″ däck och skivbroms på samtliga hjul. Strålkastarna är av typen LED. Fordonet är utrustad med ombordladdare och Typ 2-uttag vilket innebär att den kan laddas i vanligt eluttag eller laddbox. Fleet management och fjärravläsning PRO Litium Carrier är även utrustad med ett 4G-system som bland annat erbjuder möjlighet till Fleet managment och direkthjälp från tekniker genom fjärravläsning av serviceåtgärder, vilket spar både tid och kostnad för brukaren vid problem som kan avhjälpas på distans. Utformas efter er verksamhet Modellen kan levereras med batteri och elmotor helt anpassad efter er verksamhet och behov. Våra elfordon i PRO Litium-serien är inte serietillverkade utan tillverkas i fabrik vid order vilket gör det möjligt for oss att kunna tillgodose de flesta behov av speciallösningar.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top