Edialux

Edialux

Edialux ingår i den europeiska koncernen Pelsis som utvecklar och säljer produkter för skadedjursbekämpning. Vi är ett företag med ambitiösa kvalitetsmål och med en vilja att leverera det bästa inom vår bransch. På vårt danska kontor (Tanaco) arbetar vi i första hand med försäljning till B2B-kunder inom t.ex. professionell skadedjursbekämpning och den semiprofessionella marknaden
Till detaljhandeln levererar vi varumärken som GreenProtect och Pest-Stop.

Avdelningen i Danmark har sina rötter i Tanaco, ett privatägt danskt företag med huvudkontor i Esbjerg med stor kunskap om skadedjursbekämpning och produktutveckling. 2015 blev Tanaco en del av Pelsis-gruppen och därmed direkttillgång till en rad kvalitetsprodukter inom koncernen.

Pelsis har sitt huvudkontor i Storbritannien och utvecklar och säljer ledande varumärken av hög kvalitet mot insekter, fågel, gnagare och andra oönskade skadedjur samt hygienprodukter.

Ledande varumärken/varumärke – Våra produkter har utvecklats med vår omfattande kunskap om marknaden och i samarbete med ledande experter inom området.

Ledande produkter – Kund- och marknadsförståelse är nyckelord i vårt innovativa utvecklingsarbete. Detta hjälper oss att utveckla utmärkta produkter, där användarvänlighet, design och kvalitet kommer i första hand.

Kontakta oss

Scroll to Top