Electrolux Professional AB

Electrolux Professional levererar hållbara, energisnåla och professionella tvätt- och torklösningar med marknadens lägsta livscykelkostnader för tvättstugor. Tvättstugan har en central plats i varje klimatsmart boende – en beprövad, hållbar och ekonomisk lösning för våra framtida boendeutmaningar. Med modern teknik är den idag ett mer självklart val än någonsin tidigare.

Besök oss i vår monter så berättar vi hur vi kan hjälpa er att nå miljömålen, sänka kostnaderna och ge era boende en trygg och effektiv lösning. Välkommen!

Ni kan också läsa mer om oss och våra lösningar på: electroluxprofessional.com/se

TS5121QLE

Lågenergitorkskåp med korta torktider Vårt nya torkskåp TS5121QLE kombinerar värmepumpsteknikens låga energiförbrukning med riktigt bra torktider. I TS5121QLE har torktiden reducerats med hela 30% jämfört med våra tidigare torkskåp med lågenergiteknik – från 60 till 42 minuter. Det gör TS5121QLE lika snabbt som ett traditionellt frånluftskåp och innebär att man hinner med tre torkningar istället för två på strax över två timmar, med bibehållen låg energiförbrukning. Det här innebär att du nu slipper välja mellan snabba torktider och låg miljöpåverkan. TS5121QLE fungerar i alla miljöer, även där det är fuktigt och kallt och det behöver inte anslutas till luftevakuering. Det är bättre isolerat jämfört med TS5121LE, har ultrasnabb uppstart, lättläst display och manöverpanelen har punktskrift för synskadade.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top