Nordic Evergreen International AB

Evergreen Konstgräs

Har du tröttnat på att klippa gräs, vattna, gödsla och ogräsbekämpa? Vill du ha vackert grönt gräs utan att få allt arbete på köpet? Med konstgräs från Evergreen sparar du både tid, pengar och miljöpåverkan. Dessutom får du ett modernt, lättskött och hållbart kvalitetsmaterial med 5 års garanti.

Konstgräset har oändliga möjligheter. Förutom att det fungerar utmärkt i trädgårdar och på balkonger kan det användas till golfbanor, tennisbanor och andra sportanläggningar. Du kan också ha det i mer offentliga miljöer som till exempel innergårdar hos bostadsrättsföreningar, parker, lekplatser, skolgårdar och kontorsentréer.

Kvaliteten på vårt konstgräs är något du aldrig tidigare upplevt. Förutom att det står emot väder och vind, ser äkta ut med en ständigt härlig ”nyklippt gräs”-känsla, uppför det sig också som naturligt gräs. Det är mjukt, flexibelt och reagerar som riktigt gräs ska göra när du sätter fötterna på det. Ett konstgräs som kort och gott är så nära naturligt gräs du kan komma.

För dig som vill etablera en lekplats som ska vara godkänd erbjuder vi även certifierade fallskydd i kombination med konstgräs.

Vi sköter gärna hela installationen – från planering och projektledning fram till färdigt resultat. Det enda du behöver göra är att välja vilket konstgräs du vill ha.

Entry Eko Natur 20

Entry Eko Natur 20

Entry Eko Natur 20 är ett mycket prisvärt konstgräs med bra allround-egenskaper. Perfekt som dekorationsgräs till ytor som man vill att ska vara gröna och underhållsfria. Behöver inte sandfyllas men vi rekommenderar ändå 5 kg tvättad kiselsand per m² för bättre egenskaper, stabilitet och livslängd. Stråna består av en blandning av polyeten och polypropylen. Dtex är 8800 och mattan har 14 700 stygn per m². Baksidan är SBR med förstärkning av polypropylen. Vattengenomsläpp (dränering) är 60 liter/min. Producenten och produkten är kvalitetstestad och miljöklassad av bl.a. REACH, CE, RoHS, SGS, Intertek, ISO9001, ISO14001 och Labosport. PRODUKTINFORMATION Stråhöjd: 20 mm Användningsområden: Hemma, trädgård, innergårdar, balkonger, offentliga miljöer, skolor, företag inom- och utomhus Kategori: Economy Stråmaterial: Polyeten + Polypropen Vikt: 1,6 kg/m² Rullstorlek: Bredd 2 eller 4 m, längd 25 m Fyllning: Behöver inte sandfyllas Garanti: 5 år Tillverkningsland: Vietnam

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top