Eways

EWAYS är en snabbväxande oberoende laddoperatör som hjälper samhället att ställa om till fossilfrihet genom att göra det enkelt att köra elbil. Niclas & Petra grundade företaget vid köksbordet i Stocksund 2015 efter många och långa diskussioner om det nya fossilfria samhället. Vi är i dag den ledande oberoende laddoperatören med över 20 000 smarta laddpunkter över hela landet.

Vi har kontor i Stockholm, Ängelholm, Lund, Göteborg, Karlstad, Falun, Linköping och Uppsala där vi arbetar med de lokala marknaderna. Vi är ingenjörer, entreprenörer, säljare, tekniker, ekonomer och servicepersoner med många olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Det som förenar oss alla är förändringsviljan och tron på en fossilfri framtid.

Vi hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Vi erbjuder även en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar.

Det är härligt och billigt att leva fossilfritt.

Häng med oss och säg “Hej då” till macken!

Ladda med Swish

Ladda med Swish

Betaltjänst med Swish Kunden skannar en QR-kod som sitter på laddstationen Fastpris för laddning blir synligt i Swish-appen Kund godkänner med Mobilt Bank-Id Pengar dras från kontot Laddning startar Tjänsten levereras som en fullservicetjänst där Eways tar ansvar för hela processen och betalar ut intäkten till fastighetsägaren Eways och Fastighetsägaren sätter pris gemensamt

Läs mer »
Installationselektriker i Stockhom

Installationselektriker i Stockhom

Se hit glada tjejer och killar som är måna om framtiden. Vill du vara en del av omställningen från fossila drivmedel till elbilar. Eways installerar och driftsätter laddstationer över hela landet. Din uppgift blir att installera och driftsätta laddstationer i Stockholmsområdet. Det innebär bland annat nyinstallation, eventuell uppsäkring, uppkoppling mot internet, funktionstest och överlämning till kund. Du arbetar ibland enskilt men även också i team för större projekt.

Läs mer »
Driven Servicetekniker

Driven Servicetekniker

På Eways har vi de senaste åren byggt upp ett stort nät av laddstationer i hela landet. I Stockholm finns många av dessa hos företag, i bostadsrätter, samfälligheter, parkeringsgarage, centrumanläggningar och villor. Vi växer kraftigt och våra laddstationer används dagligen av tusentals personer som förlitar sig på att dessa fungerar.

För att göra det lätt för våra kunder att köra elbil söker vi nu en Servicetekniker till kontoret i Stockholm. Nu finns chansen att vara med i framtidens nya mobilitet!

Läs mer »
Eways söker laddade IT-projektledare

Eways söker laddade IT-projektledare

Vi på Eways utvecklar våra egna mjukvaror och för att leva upp till kundernas förväntan på innovativa och digitala laddlösningar, söker vi nu engagerade, kunniga och drivna projektledare med placering vid vårt kontor i Stocksund utanför Stockholm.

Som IT-projektledare på Eways driver du utvecklingsprojekten genom alla faser, från innovativ ”brain storming” på ”white boarden”, kravinsamling, ledning och test till driftsatt lösning. Vi jobbar agilt, nära vår egen verksamhet, kunder och partners.

Eways har många avancerade utvecklingsprojekt i gång samtidigt och söker därför mer än en IT-projektledare.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top