Finja Betong AB

Finja Betong fokuserar på murat och putsat byggande och är en rikstäckande leverantör av byggmaterial. Produktutbudet är omfattande och konceptlösningar erbjuds inom allt från block, torrbruk, golvavjämning, fix och fog, fasadputssystem, cellplast och grundelement. All vår tillverkning är närproducerad då vi har produktionslösningar på flera platser i Sverige.
I vår monter, J:28, väntar vår kunniga personal på att få prata fasader och visa våra innovativa putssystem. Oavsett om ditt hus är nytt, behöver renoveras varsamt eller är extra väderutsatt har vi en fungerande lösning, så kom förbi och ta första steget mot ett nytt yttre.
Varmt välkommen, vi ses i februari!

Fasadputssystem Iso-Vent

Iso-Vent är ett oorganiskt tjockputssystem med luftspalt. Systemet är enkelt, med få tillbehör, och består av traditionell tjockputs med fiberförstärkt putsbruk, samt putsskivor och distanser av hård mineralull. Iso-Vent ytbehandlas med ädelputs, alternativt ytputs eller fasadfärg. -Ventilerat system för nyproduktion och tillbyggnad med regelstommar. -Distansremsa skapar luftspalt på 20 mm bakom putsskivan. -Robust och slitstark tjockputs. -Enkelt montage med oorganiska putsbruk.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top