Finja Betong AB

Finja Betong fokuserar på murat och putsat byggande och är en rikstäckande leverantör av byggmaterial. Produktutbudet är omfattande och konceptlösningar erbjuds inom allt från block, torrbruk, golvavjämning, fix och fog, fasadputssystem, cellplast och grundelement. All vår tillverkning är närproducerad då vi har produktionslösningar på flera platser i Sverige.
I vår monter, J:28, väntar vår kunniga personal på att få prata fasader och visa våra innovativa putssystem. Oavsett om ditt hus är nytt, behöver renoveras varsamt eller är extra väderutsatt har vi en fungerande lösning, så kom förbi och ta första steget mot ett nytt yttre.
Varmt välkommen, vi ses i februari!

Fasadputssystem ROT-Puts

Fasadputssystem ROT-Puts

ROT-Puts Finja ROT-Putssystem är särskilt utvecklat för objekt där man önskar renovera fasaden, utan att först behöva riva den befintliga putsen. Genom att välja ROT-Putssystemet får man en rad positiva miljöegenskaper såsom inget damm och buller vid rivningsarbete, inga transporter av rivningsmaterial och en framtida hållbar och därmed underhållssnål fasad. -Ekonomiskt fördelaktigt renoveringssystem. -Kan vara energibesparande på grund av att underlaget hålls torrare. -Reveteringsplugg infäst i stommen. -Ytskikt Finja Ädelputs alternativt Finja Färg & Ytputs

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top