gop – Glasfiber & Plastprodukter AB

Om oss

Med kundanpassade format, lösningar och spetskompetens inom material för exteriöra och interiöra sammanhang effektiviserar vi dina projekt. Vi har ett väl utvecklat distributionsnätverk med hög närvaro och leveransprecision på den skandinaviska marknaden. Flera av våra produkter är BASTA-certifierade och uppfyller våra höga krav på dokumentation.

På Fastighetsmässan visar våra kunniga säljare och projektrådgivare hur vi med våra produkter, tjänster och lösningar kan effektivisera dina nuvarande och framtida fastighetsprojekt. Ta del av våra smarta lösningar inom fasadsystem, tak, ljusgenomsläpp och utegolv. Med oss har vi även vårt breda sortiment av plana plaster för byggnation och interiöra lösningar, med starka varumärken som Plexiglas och Meganite i spetsen.

gop är ett familjeföretag som startade 1968. Med 50 år i branschen och en passion för plast i alla dess former kan vi idag erbjuda ett brett sortiment för såväl konsumenter som företag. I vårt sortiment har vi både egenutvecklade produkter och marknadens starkaste varumärken. Gemensamt för allt vi sätter vårt namn på är att det uppfyller marknadens höga krav på funktion och kvalitet. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 och samtliga våra huvudleverantörer har certifierade kvalitets- och miljöledningssystem. Vårt huvudkontor finns i Kungsbacka och vi har försäljningskontor och lager i Stockholm, Oslo och på Sjælland.

Läs mer om oss och våra produkter på www.gop.se

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top