Guard Automation

Årets stora nyhet från Guard är vår molnbaserade plattform Guard Cloud. Detta är en samling innovativa tjänster som kombinerar den operativa driftsäkerheten med informationsteknologins användarvänlighet. Guard Cloud samlar in, lagrar och bearbetar data för att säkra en mer effektiv, centraliserad och flexibel verksamhet med optimal energianvändning för kommersiella byggnader.

Guard är en oberoende leverantör av industriell automation och systemintegration. Våra främsta prioriterade områden är vatten, miljö, energi, produktionsindustrin, industriell El, IT, IoT och AI. Vi utvecklar kontinuerlig nya produkter och tjänster som bidrar till ökad operativ effektivitet och produktivitet. Vår genomförandekraft och domänkunskap ger kostnadseffektiv digitalisering och databehandling som tar våra kunder in i framtiden.

Guard – grön teknik för framtiden

GUARD Control

GUARD Control

GUARD Control är ett SCADA system som bygger på Citect plattform. Vi har utvecklat SCADA plattformen GUARD Control tillsammans med våra kunder i flera årtionden. Applikationerna UHS, Report och Messenger finns tillgängliga för ett övergripande övervakningssystem.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top