Insulize

Hos oss hittar du allt du skall använda för och kunna om teknisk isolering.

Insulize är ett onlineföretag, och när du handlar hos oss kan du vara säker på att det alltid är lätt, bekvämt och enkelt.

Vi har i vår webbshop sammanställt ett starkt sortiment för att optimera din vardag. Vi har dessutom minimerat våra kostnader så att du alltid har tillgång till kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Men Insulize är mer än så. Vi är experter på teknisk isolering och med vår erfarenhet och kunskap hjälper vi dig att hitta rätt lösning. Oavsett om det gäller teknisk isolering, kondens- och kylisolering eller passivt brandskydd – vi hjälper dig på vägen.

www.insulize.se

Cellgummi

Cellgummi

Cellgummi – högisolerande och flexibelt isoleringsmaterial Cellgummi är ett flexibelt isoleringsmaterial som används för kylning och kondensering. Cellgummi används främst inom bostads-, industri-, OEM- och transportsektorn. Cellgummi finns som färdiga slangar eller plattor i olika tjocklekar och är lätt att arbeta med vid isolering. På Insulize hittar du ett stort urval av isoleringsprodukter av cellgummi från bl. a. Kaimann och K-Flex

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top