Leif Arvidsson AB

LA servar årligen mer än 8000 kunder med ett brett urval av produkter som ofta har anknytning till fönster. Våra kunder återfinns i hela byggbranschen. Ofta som entreprenörer eller industriföretag, men även som återförsäljare inom järn och byggvaruhandeln. Vi är Sveriges ledande leverantör till företag som jobbar med fönsterrenovering.

Våra starka och tydliga produktområden är tätningslister, fogmassor, fönsterkitt, beslag, fönsterventiler, väggventiler samt verktyg och maskiner men vi har också egen utveckling av verkstadsutrustning och ergonomiska hjälpmedel för hantverk och industri.

Genom åren har vi förvärvat en specifik och gedigen kunskap vilket utmynnat i ett antal praktiska utbildningar, främst med inriktning på fönsterrenovering, trälagning-, fogning-, samt tätning & ventilationsteknik. Vi skräddarsyr utbildningar vilka kan genomföras såväl i särskilt anpassade utbildningslokaler i Mullsjö, som ute på plats hos våra kunder.

Kurser

Kurser

Vi servar hantverkare, inte bara med rätt material och verktyg utan även med kunskap inom fönsterrenovering, tätning och ventilation. Vi är mer än bara en materialleverantör och servar våra kunder på bästa sätt. Vi erbjuder ett antal olika kurser för hantverkare och fastighetsskötare. Vi vet att med rätt kunskap kring produkter, planering och hantverksmoment kan vi bidra till att du som hantverkare får en ännu effektivare arbetsdag. Läs mer om våra kurser på vår hemsida.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top