Palats Technologies AB

Använd produkter på nytt, spara pengar och rädda klimatet

Palats är en digital plattform för cirkulär material och inventariehantering: med Palats digitaliseras byggmaterial, möbler och inventarier så att de kan spåras och hanteras direkt i mobilen eller på webben.

När det är dags att bygga nytt, renovera eller flytta visar Palats vad som redan finns tillgängligt och hur hanteringen av det påverkar både ekonomin och klimatet. På detta sätt ser vi till att produkternas livslängd maximeras och att du undviker onödiga inköp.

· Inventera med marknadens mest effektiva mobilapp. Det första steget till en effektiv resurshantering är att få koll på vad du redan äger. Med Palats inventeringsapp går det snabbt att inventera allt från byggmaterial till inventarier. Ta bild, placera ut artikeln direkt på en digital planritning och ange specifikationerna direkt i mobilen. Med unika QR-koder skapar du en länk mellan de fysiska produkterna och den digitala kopian som möjliggör långsiktig förvaltning där information kan uppdateras direkt på plats.

· Cirkulera sedan befintligt material och inventarier inom organisationen eller till externa partner. I Palats får du den digitala översikt som behövs för att snabbt se om det du behöver redan finns internt innan du väljer att köpa nytt. Du kan enkelt bjuda in dina kollegor, entreprenörer och konsulter att ta del av din inventariebank. Du kan besöka dina förråd via webben eller skapa ett flyttuppdrag direkt i mobilen. När du vill synliggöra en tillgänglig artikel inom organisationen skickar du den till er interna marknadsplats med ett knapptryck i Palats.

Följ klimatbesparingarna live och dela med dig av framgångarna i din organisation. I Palats ser du vilka klimatbesparingar du åstadkommer genom att återbruka befintligt material och inventarier, du kan också följa vad du sparar i kronor och hur mycket avfall du reducerar.

Använd produkter på nytt, spara pengar och rädda klimatet.

Läs mer på Palats.app

Palats mobilapp för inventering

Palats mobilapp för inventering

Inventera med marknadens mest effektiva mobilapp. Det första steget till en effektiv resurshantering är att få koll på vad du redan äger. Med Palats inventeringsapp går det snabbt att inventera allt från byggmaterial till inventarier. Ta bild, placera ut artikeln direkt på en digital planritning och ange specifikationerna direkt i mobilen. Med unika QR-koder skapar du en länk mellan de fysiska produkterna och den digitala kopian som möjliggör långsiktig förvaltning där information kan uppdateras direkt på plats. Det här ingår i alla våra abonnemang: Inventering på planritning Intern marknadsplats Inspelat utbildningsmaterial Obegränsat antal användare QR-kodsystem Klimatdata

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top