Polerad Betong

Vi är en lokal tillverkare utanför Göteborg av Impregneringsprodukter för Betonggolv samt mineraliska underlag såsom självutjämnande massor. Via vår webshop www.betongimpregnering.se kan ni köpa våra impregneringsprodukter. Våra Impregneringsprodukter är testade enligt EN 5470-1 Abrasion resistance, Nötningstålighet med mkt gott resultat. Både på betonggolv och självutjämnade massor.

Betongimpregnering NS tillverkas med Innovativ Teknologi av oss lokalt utanför Göteborg. Är mycket lämplig för Betonggolv och mineraliska ytor. Den ger smutsavvisande effekt,ökar nötningstålighet rejält och ger ett mer lättstädat golv, som slutar damma. Våra produkter kan ej ge någon Ballastreaktion såsom ASR, Alkali Silika Reaktion, som produkter baserade på Natrium och Kaliumsilikat kan ge. Det finns också potentialen hos silikaterna att bilda blomningar/vita utfällningar, som är högst med natrium, lägre med kalium och lägst med litium. Det kan ej ske med våra produkter.
Vi erbjuder också diamantverktyg för Åkglättare och Städmaskiner samt har samarbetspartner som kan utföra jobbet.

Power Trowel Polish System med ConcreteDensifier ns & ConcreteShield ns
Våra Unika 4” diamantverktyg med inbyggt flex och 10 mm tjocklek innebär mera kvadratmeter och stabilitet. Diamantverktygen finns både som metallbundna för mera avverkning och plastbundna för högre glans och polering.

Genom våtslipning elimineras luftburna partiklar och slutresultatet på betongytan blir av en högre kvalitet gentemot torrslipning. Vi erbjuder unika diamantverktyg som tagits fram tillsammans med ledande tillverkare av diamantverktyg. I samverkan med våra Nano Silica material ConcreteDensifier ns och ConcreteShield ns uppnår ni en helt annan nivå på slutresultatet på betonggolvet än vad ni skulle uppnå med konsolideringsmaterial som är baserade på Natrium, Kalium eller Litium Silikat

Power Trowel Polish System

Power Trowel Polish System

Betonggolvpoleringssystem där verktygen fästes direkt på Glättningsskivan som är utrustad med Velcro fästanordning. Detta ger er ett system för mycket stora golvytor att polera. Hastigheten med en åkglättare möjliggör er att utföra många kvadrat per dag. Diamantverktygen finns både som metallbundna för mera avverkning och plastbundna för högre glans och polering.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top