Precise Biometrics

Precise är en global leverantör av identifieringsmjukvara. Företaget erbjuder produkter inom olika applikationsområden som gör det möjligt för användare att – genom sin egen biometri – identifiera sig på ett bekvämt och säkert sätt. Oavsett vem du är, var du är och vad du gör ska du alltid ha tillgång till din digitala identitet. Precise produkter används miljontals gånger varje dag av människor över hela världen. Identifiering är Precise kärna och med en passion för innovation arbetar bolaget kontinuerligt med att skapa nya produkter som uppfyller användarnas behov.

Precise har två produktområden; Digital Identity och Algo och verkar från sina kontor i Lund (Sverige), Potsdam NY (USA) och Shanghai (Kina). Precise är noterat på Nasdaq Stockholm (PREC). Nyligen förvärvade Precise EastCost Solutions AB, Nordens ledande aktör inom digital besökshantering.

För mer information: www.precisebiometrics.com eller www.eastcoast.se

YOUNiQ

YOUNiQ

YOUNiQ har utvecklats för olika typer av inpasseringslösningar för lokaler och byggnader. YOUNiQ består av en världsledande identifieringsmjukvara, som exempelvis kan integrera ansiktsigenkänning med inpasseringssystem. YOUNiQ hanterar hela processen, från registrering till access, utan personal på plats. En smidig, kostnadseffektiv och hållbar lösning som reducerar användandet av plastenheter till noll. Med ansiktsigenkänning från YOUNiQ behövs inga taggar eller passerkort, du är nyckeln, vilket skapar en hög säkerhet.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top