Skånska Tak AB

Om oss

Skånska Tak arbetar med Derbigum tätskikt på tak, terrasser, innergårdar, balkonger, ja listan kan göras lång. Huvuddelen av vår verksamhet är inom ROT-sektorn, men vi arbetar även med nyproduktion Stora som små.
Skånska Tak arbetar med även med BENDERS Takpannor samt med Shingel från ledande leverantörer.

ETT företag att hålla reda på
Vår styrka är att vi erbjuder ett totalåtagande där Tätskikt eller takpannor, trä, plåt, betong, asfaltbeläggningar m.m. ingår. Vi lämnar ifrån oss ett fullt färdigt tak, terrass eller gårdsbjälklag, där alla ingående arbeten har utförts av oss eller av våra duktiga samarbetspartners. Detta innebär att våra kunder endast har ETT företag att hålla kontakt med, vilket möjliggör stora besparingar för dem.
Våra anbud på renoveringsobjekt innehåller förslag och dokumentation i form av fotografier, ritningar och beskrivningar, så att inga missförstånd behöver uppstå om vad som ingått. Vi arbetar med typgodkända tätskikt från Derbigum, vilket innebär att vi oftast kan lämna 20 års garanti på våra tätskiktsarbeten – även på dolda.

Företaget är väl etablerat på den Skånska takmarknaden sedan nästan 35 år, vi har god ekonomi och sedan många år tilldelad trippel AAA av Solidet.
Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler.
Tryggt för dig som kund att veta!

Markerad produkt

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top