Skånska Tak / Derbigum Sverige

Cirkulära tätskikt av högsta kvalitet!

Derbigum är ett Belgiskt familjeföretag som har tillverkat tätskikt och takpapp sedan 1937. Tack vare ett unikt och patenterat system så är våra tätskikt 100% återvinningsbara. Även efter 40 års livslängd. Vi är stolta över att ligga i framkant när det gäller att utveckla tätskikt av högsta kvalitét samtidigt som vi värnar om vår jords ändliga resurser.

Förstklassig support och service är djupt rotat i vårt DNA. Vi har expertisen oavsett typ och storlek på ditt byggprojekt. Vårt svenska team med ingenjörer, säljare och certifierade takentreprenörer ger dig support från A – Ö var du än befinner dig i vårt avlånga land.

Välkommen till vår monter så berättar vi gärna mer om våra unika tätskikt.

DERBIGUM SP FR

DERBIGUM SP FR

Det APP-modifierade tätskiktet med minimalt underhållsbehov DERBIGUM SP FR är sammansatt av en specifik bitumenblandning modifierad med ädla polymerer (APP även kallad TPO) samt två separata armeringar, glasfiber och non-woven polyester. Den speciella blandningen och utvalda råmaterial säkerställer produktens hållbarhet och brandmotstånd. Glasfiberväven sörjer för perfekt dimensionsstabilitet samt värme och UV-resistens. Den icke-vävda polyesterfilten garanterar högt slagmotstånd och rivhållfasthet.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top