Årets talare Fastighetsmässan Syd

Sortera  
48 Resultat
balco

Balco

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem.

Läs mer »
Dennis Lindberg

Dennis Lindberg

Dennis Lindberg är rådgivare på Ramboll och enheten Reslience. Han har mångårig erfarenhet inom områdena totalförsvar/civilt försvar, säkerhet, operativt säkerhetsskydd.

Läs mer »
Evelina Gunnarsson

Evelina Gunnarsson

Evelina Gunnarsson arbetar som beteendeekonom och senior rådgivare på Ramboll sedan 2019. Hon har även varit beteendeekonomisk expert i regeringenutredningar

Läs mer »
fasadgruppen

Fasadgruppen

Fasadgruppen Group AB är Nordens största helhetsleverantör för fastighetens yttre skal. Vi erbjuder energieffektiva och hållbara tjänster, såsom fasader, fönster, balkonger och tak, till den nordiska marknaden. Verksamheten bygger på lokala entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens.

Läs mer »

Karl-Erik Hagström

38 års erfarenhet som linjechef och stf general-direktör i statliga myndigheter. Ledande expert för utveckling av robust infrastruktur och ansvarig för utveckling av skyddsteknik inom Fortifikationsverket.

Läs mer »

Rebecka Lundgren

Rebecka Lundgren is a PhD student with a Bachelor in Real Estate Science and a Master in Real Estate Investment & Finance as well as a Master in Decision, Risk and Policy Analysis.

Läs mer »

SBC

SBC har sedan starten 1921 brunnit för att hjälpa bostadsrättsföreningar att få ut så mycket som möjligt av sitt arbete – så att fastigheten kan öka i värde och de boende trivas.

Läs mer »
securitas

Securitas

Securitas Sverige AB är branschledande inom säkerhetslösningar och har haft en aktiv roll i branschens utveckling sedan starten, 1934. Från norr till söder skyddar vi hem, arbete och samhälle och är arbetsgivare till närmare 10 000 medarbetare.

Läs mer »
Scroll to Top