Digitalt bokningssystem ger många nya fördelar i tvättstugan
AB Podab

Digitalt bokningssystem ger många nya fördelar i tvättstugan

Nu presenterar PODAB ett digitalt bokningssystem som kommer underlätta för såväl kunder som boende och göra tvättstugan ännu mer bekymmersfri. Det ger också PODAB helt nya verktyg för att ytterligare utveckla produkter och service för användarens bästa.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Med PODABs digitala bokningssystem ”PODAB Boka” blir det slut på onödigt springande mellan lägenheten och tvättstugan. Tvättpasset bokas smidigt med en enkel knapptryckning på en smartphone, dator eller surfplatta precis var som helst, i solstolen, på bussen, på jobbet, ja till och med utomlands. För den som föredrar finns också en fast digital bokningsskärm i huset. Risken för dubbelbokningar undviks och en annan fördel är att bara den som bokat lokalen har tillgång till den.

Och digitaliseringen ger fler fördelar. PODAB kan för första gången kommunicera direkt med slutanvändaren, vilket i sin tur gynnar kunder och boende. Det digitala systemet kan användas på olika sätt, även för andra behov i huset.

Systemet är prisvärt och enkelt, kan kopplas till alla maskinfabrikat och stödjer ett nästan oändligt antal användare. Det styrs via nätet och kräver ingen mjukvaruinstallation eller server på plats.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top