PODAB lanserar nya premiumtvättmaskiner och torktumlare
AB Podab

PODAB lanserar nya premiumtvättmaskiner och torktumlare

Nya premiumtvättmaskiner imponerar

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

PODAB lanserar nya tvättmaskiner och torktumlare av högsta standard och kvalitet. Nyheterna har det som krävs för att tåla hög belastning i hela 20 år.

Den nya premiumserien utmärks av en mängd funktioner. Finesser som det nya elektriska lucklåset, extra stötdämpare och en tydlig display ger inte bara en stabil premiumprodukt utan också en användarvänlighet utöver det vanliga. Allt är lättillgängligt och enkelt att förstå, tvättprogrammen kan följas under hela tvättprocessen, luckan öppnas utan handkraft och riktigt ren tvätt är bara några knapptryckningar bort.

En annan nyhet är betydligt fler programalternativ. Användaren har ett 20-tal valmöjligheter och kan även anpassa programmen efter egna behov. Det finns till exempel snabba expressprogram för lätt nedsmutsad tvätt och intensivprogram för smutsiga textilier. Allergiker har möjlighet att öka mängden vatten vid sköljning och centrifugering med reglerbart varvtal gör att fintvätt skonas. Nyheter hos torktumlarna är många anpassningsbara programval, låg ljudnivå, reversering och ett optimerat system för återvinning av spillvärme.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top