SEK Preview hjälper dig att hitta rätt – kostnadsfritt
SEK Svensk Elstandard

SEK Preview hjälper dig att hitta rätt – kostnadsfritt

Att ha fri tillgång till standarders inledningsavsnitt är särskilt till hjälp för samhällsaktörer som konsument- och miljöorganisationer och fackförbund.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Att ha fri tillgång till standarders inledningsavsnitt är särskilt till hjälp för samhällsaktörer som konsument- och miljöorganisationer och fackförbund. Det framhålls i en rapport från den särskilda arbetsgrupp som ordförandena i de båda euroepiska standardiseringsorganisationerna CEN och CENELEC tillsatt för att ta reda på hur man kan öka dessa gruppers engagemang i standardiseringen.

Genom funktionen ”Preview” på shop.elstandard.se erbjuder SEK Svensk Elstandard detta. Där kan vem som helst för varje standard från SEK utan kostnad ladda hem och ta del av förord, innehållsförteckning, eventuell inledning, omfattningsavsnitt och lista över hänvisningar till andra standarder.

– På så sätt får man inte bara veta vad en viss standard har för syfte och vad den omfattar, man kan i förordet också i de flesta fall få veta hur den skiljer sig från den förra utgåvan – om det finns en sådan – och om den knyter an till någon annan standard. Genom innehållsförteckningen kan man snabbt få en uppfattning om innehållet och av hur omfattande de olika avsnitten är, säger Thomas Borglin på SEK Svensk Elstandard.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top