Ombyggnation/ROT

Djupdykning i Ombyggnads- och Renoveringsbranschen på FastighetsMässan

Med den snabbt föränderliga fastighetsmarknaden och det ständigt växande behovet av modernisering och hållbarhet, är ombyggnation och renovering centrala aspekter för fastighetsägare och -förvaltare. Att upprätthålla och förbättra befintliga fastigheter är inte bara en ekonomisk investering, utan också ett bidrag till att skapa hållbara och långvariga samhällen.

Utifrån feedback från våra tidigare mässbesökare och med insikten om den ständigt växande marknaden för ombyggnad och renovering, har vi beslutat att introducera ett nytt fokuserat område på mässan: Ombyggnation/ROT. Här kommer besökare att kunna utforska de senaste trenderna, teknikerna, produkterna och tjänsterna inom ombyggnad och renovering, samtidigt som utställare får en unik plattform att nå ut till en specifik och engagerad målgrupp.

Vill du ställa ut?

Nå ut till rätt målgrupp:

Fastighetsägare, förvaltningsbolag, kommuner och bostadsrättsföreningar finns representerade bland våra besökargrupper. De kommer med specifika behov och är aktivt på jakt efter lösningar inom ombyggnation och renovering.

Öka din synlighet:

Få en chans att visa upp dina tjänster och produkter inför en engagerad och kunskapssökande publik.

Dela din expertis:

Här har du möjligheten att positionera ditt företag som en branschledare och dela med dig av din expertis genom produktvisningar, presentationer och workshops.

Intresserad av att vara med som utställare?

Detta nya område på mässan representerar en kraftfull möjlighet för företag inom ombyggnation och renovering att verkligen lyfta fram sin expertis. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur du kan vara en del av denna dynamiska och viktiga del av FastighetsMässan.

victor

Victor
Håglund

Sales Executive

Scroll to Top