Höjdpunkter från mässan 2024

Vi lever fortfarande på den goda energin och lyckade genomförandet på FastighetsMässan i Malmö!

Det är otroligt vad mycket som kan hinnas med under två mässdagar. Vi har fortfarande kvar känslan av den fantastiska stämningen på mässgolvet och trots att det är svårt att sammanfatta en hel mässa men vi passar ändå på att göra en återblick på några av mässans höjdpunkter här!

🏘️ Förvaltardagen
Dag ett på mässan tog Förvaltardagen plats vilket resulterade i en fullsatt halvdagskonferens med spännande föredrag från personer inom branschen. Här fick deltagarna chansen att lyssna in, kompetensdela och djupdyka i fastighetsförvaltning. Riktigt kul att se att Förvaltardagen blivit en så populär aktivitet på mässan!

🔐 Fastighetssäkerhet
Dag två på mässan var det dags för Fastighetssäkerhet att få stå i fokus. Halvdagskonferensen välkomnade tre experter på scen som i sina respektive föredrag fokuserade på olika aspekter inom fastighetssäkerhet. Det var första gången för konferensen i Malmö och det var kul att se engagemanget som kom med initiativet – ett tydligt tecken på att det blir allt viktigare att implementera detta område på mötesplatsen. 

🎤 Scenprogrammet
De två scenerna gick varma under båda mässdagarna.  Stefan Ingves, Sveriges före detta riksbankschef, delade med sig om sin expertis inom den ekonomiska utvecklingen i
världen och Sverige. Evin Cetin pratade om gängkriminalitet och hur samhället och fastighetsbranschen har ett ytterst ansvar för att förbättra och förebygga detta. Hugo Settergren och Anna Bernstad belyste hur man klimatanpassar sin fastighet och hur man bör tänka och jobba för en hållbar fastighetsbransch. Detta och mycket mer tog plats på scenerna – ett ypperligt tillfälle för besökarna att inspireras!

Sist men inte minst så hade mässan såklart inte varit något utan alla fantastiska utställare! Så vi vill ännu en gång rikta ett stort tack till alla de utställande företagen som var med oss i Malmö och gjorde mässan till den grymma mötesplats den resulterade i. 

Tack igen till alla som var en del av mässan!

Scroll to Top