två kvinnor

Fastighetsbranschens givna mötesplats i tre städer

FastighetsMässan är mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter. I över 10 år har det varit en höjdpunkt på året där beslutsfattare träffat leverantörer inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö, säkerhet och automation för att skapa lönsamma fastigheter tillsammans. Vi arrangeras i Sveriges tre storstäder, Stockholm, Göteborg och Malmö.

FastighetsMässan Syd - södra Sveriges enda fastighetsmässa

FastighetsMässan Syd går av stapeln den 14-15 september i Malmömässan i Malmö och är mötesplatsen för dig som vill expandera, lansera eller förädla din närvaro i södra Sverige. På 10 000 kvm samlas fastighetsägare, inköpare, tekniker, ingenjörer, arkitekter och andra beslutsfattare och ledande leverantörer under två intensiva dagar för att göra affärer och utveckla fastighetsbranschen.

Vi finns även här!

FastighetsMässan arrangeras på Kistamässan i Stockholm den 15-16 mars 2023.

FastighetsMässan arrangeras i Prioritet Serneke Arnea i Göteborg den 13-14 september 2023.

Tillsammans utvecklar vi fastighetsbranschen

Välkommen till två sprakande dagar där du får knyta kontakter med ledande leverantörer av framtida fastighetslösningar. Upptäck nya produkter, innovationer och tjänster och träffa flera branschprofiler på plats.

Visa upp era produknyheter och gör affärer - enkelt och effektivt

Fastighetsbranschen är en bransch i förändring. Trender som hållbarhet och digitalisering påverkar såväl samhälle som fastighetsföretag. Fastighetsägare ställs inför helt nya kundkrav, utmaningar och tillväxtmöjligheter. På FastighetsMässan får du möjlighet att face-to-face presentera svaret på dessa utmaningar.

Hållbara Energilösningar

Förnybara energikällor och energioptimering. För morgondagens hållbara fastigheter. Har du en produkt eller tjänst inom energiområdet?

Ventilation, värme och kyla

En bra inomhusmiljö är så mycket mer än det som syns. Välkommen att visa upp era senaste fastighetslösningar inom ventilation, värme och kyla.

Drift, underhåll och renoveringar

Minskade driftstörningar, underhålls- och renoveringskostnader och nöjdare hyresgäster ger glada fastighetsägare. Visa dem dina produkter och tjänster.

Fastighetsautomation och IT-system

Ny teknik och digitalisering skapar
utvecklingsmöjligheter för fastighetsägare. Har du lösningen som fastighetsägaren inte bör vara utan?

Fastighetens utomhusmiljö

Utrustning, möbler, lekmiljöer, jord- och växtmaterial, bevattning och tjänster för en trivsam utemiljö. Ibland är det utsidan som är viktigast.

Förvaltnings-tjänster

Teknisk, ekonomisk och digital förvaltning är områden som kan ge stor avkastning för fastighetsägaren. Boka en plats hos oss och visa det senaste!

Flavour of the Year Fastighetssäkerhet

På FastighetsMässan 2021 gör vi Fastighetssäkerhet till ett helt eget fokusområde. Säkerhetstekniska lösningar och de senaste produkterna för en säker och trygg fastighetsmiljö.

Seminarier och utbildningar

Öppna föreläsningar och paneldebatter ger dig framtidens fastighetsbransch på två dagar. Kompetensutvecklas genom branschutbildningar och certifieringar.

Nätverksträffar och branschmingel

FastighetsMässan är en affärs-katalysator. En plats som ger ekonomin en skjuts. Därför stimulerar vi nätverksbyggande på alla sätt vi kan.

Fastighetsmässans värdegrund

LYHÖRDHET

FastighetsMässan utformas efter branschens behov. Utöver vårt fasta utbud - förvaltningsområdets kärnområden - så introducerar vi årligen ett nytt fokusområde. Området utformas efter att vi gjort en grundlig behovsanalys, genom enkäter och genom att rådfråga medlemmarna i mässans Advisory Board.


PROFESSIONALISM

Easyfairs investerar stort i medarbetares kompetensutveckling så att vi som jobbar med mötesplatserna utvecklas och levererar fackmannamässigt utförda upplevelser, med yrkesskicklighet och engagemang. FastighetsMässans team är ett glatt gäng med mångårig erfarenhet av att ordna mässor i fastighetsbranschen.


TRYGGHET

Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer. Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet. Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär. Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

Scroll to Top