Konferens inom fastighetssäkerhet

Konferensen inom fastighetssäkerhet arbetades fram tillsammans med spetskompetens inom området. Se schemat nedan för att se vilka som var med och talade på halvdagskonferensen. 

Om konferensen

Inför 2024 gjorde FastighetsMässan en större satsning på fastighetssäkerhet genom en helt ny konferens, helt dedikerad ämnet.

Att säkerheten är viktigare än någonsin är det få som missat, och som fastighetsägare ställer det helt nya krav på dig. Den nya världen av fastighetssäkerhet är smart, uppkopplad och det ställs krav från hyresgäster i helt annan utsträckning än tidigare.

Konferensen berörde flera delar inom fastighetssäkerhet med flera spännande, lärorika och inspirerande inslag. Den riktade sig främst till fastighetsägare, säkerhetschefer, driftchefer, tekniska chefer eller konsult.

09.00 – 09.30

När fastigheterna kopplades upp och it-säkerheten glömdes bort

Linus Särud

Linus börjarde intressera sig för it-säkerhet redan som 13-åring. Som 14-åring hackade han Googles system för att demonstrera svagheten i deras it-säkerhet. Idag är han bland annat verksam hos Sciber som jobbar med expert-lösningar för cyber-säkerhet. Lyssna in på hans föredrag där han pratar om IT-säkerhet kopplat till fastighetsbranschen och digitaliseringen. 

10.00 – 10.45

Praktiskt och strategiskt säkerhetsarbete

Ann-Sofie Ljungfelt, Ekfelt

Ann-Sofie Ljungfelt äger och driver Ekfelt Management AB har lång erfarenhet av säkerhetsarbete i branschen. 2011 var hon den första kvinnan i Norden som tog en CPP certifiering (Certified Protection Proffessional). Ann-Sofie kommer dela med sig av övergripande kunskap och förtåelsen för säkerheten inom organisationer i fastighetsbranschen. 

11.00 – 11.30

Stockholmsmodellen av Trygga Trappan – metod och resultat

Jonathan Sjösvärd, Urban Utveckling

Jonathan arbetar stora delar av sin tjänst i fastighetsägarföreningen Skärholmens Fastighetsägare. De har tillsammans med två medlemsbolag och polisen vidareutvecklat metoden Trygga Trappan där Jonathan har varit med sedan starten 2021 med att projektleda metoden. Lyssna in på hans föredrag där Jonathan berättar om Trygga Trappan i praktiken.

Scroll to Top