Bostadsportal

Bostadsportal

Om oss

Välkommen till BostadsPortal

Om BostadsPortal:
BostadsPortal grundades 2010 och är en av Sveriges mest besökta digitala marknadsplatser för hyresbostäder och bostadssökande med ca 500 000 unika besökare/månad. Vår vision är att förenkla kontakten mellan hyresgäster och fastighetsägare genom kostnadsfri annonsering och digitala tjänster som kommunikation, e-signerade hyresavtal, digital besiktning via webb/app m.m.

Erfarenhet och Mål:
Med 20+ års erfarenhet som marknadsledare inom bostadsuthyrning i Danmark förstår vi vad fastighetsägare behöver. Hos BostadsPortal strävar vi efter snabbhet, effektivitet och trygghet i varje steg.

Vem Vi Är:
Vi är ett team av 70+ dedikerade anställda som dagligen skapar bästa användarupplevelsen på BostadsPortal. Vi har ett omfattande urval av hyresbostäder över hela Sverige, för att göra det enkelt för bostadssökande att hitta rätt.

För Fastighetsägare:
Annonsera kostnadsfritt hos oss, privata/professionella hyresvärdar. Användarvänliga verktyg för att hitta hyresgäster, dataskydd enligt GDPR.

En Del av North Media A/S:
BostadsPortal är del av BoligPortal.dk, ägt av börsnoterade North Media A/S. Nätverk av marknadsledande företag inom affärskommunikation, 450 anställda.

Kontakt:
BostadsPortal och Media i Sverige AB
Gustav III:s Boulevard 42
169 73 Solna, Sverige
Org.nr: 559387-1527

Besök BostadsPortal.se för info.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top