Enequi AB

Enequi AB

Om oss

Enequi är en svensk utvecklare och leverantör av intelligent energilagring. Vår produkt – QuiPower – är unik på marknaden med sin patenterade intelligens. QuiPower bygger på årtionden av branscherfarenhet och ett åtagande att ge fastighetsägare kontrollen över sin energiförsörjning för en problemfri övergång till ren och miljövänlig energi. Den smarta styrningen, med funktioner så som effekttoppskapning, elprisoptimering, fasbalansering och tariffstyrning, ger dig kapade elkostnader, tryggare elförsörjning, smartare elbilsladdning och ökad elkomfort.

QuiPower är så mycket mer än bara ett hembatteri. Intelligensen i QuiPower är unik på marknaden. Systemet har en egen tankeförmåga och ser till att du får tryggare och billigare energiförsörjning – helt automatiskt.

QuiPower är ett integrerat och heltäckande AI-system för energilagring som är rustat för framtiden. Tack vare samlad data från väderprognoser, elpriser både nu och imorgon, hushållets förbrukningsmönster och förutspådd konsumtion så kan QuiPower leverera oslagsbara fördelar. Både för dig som villaägare och för kommersiella fastighetsägare.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top