Kvist Solutions
Kvist Solutions

Kvist Solutions

Om oss

Programvarulösningen för er som bygger, förvaltar och miljö certifierar fastigheter.

Kvist utvecklar prisbelönta programvaror för planering, genomförande och hantering av miljöcertifikat för byggnader och fastigheter. Vi gör miljöcertifiering superenkelt!

Kvist är en molnbaserad plattform som förenklar och effektiviserar miljöcertifiering från planläggning, genomförande och till slut förvaltning av fastighets portföljen. Det är et första kompletta projektledningsverktyget för planering, genomförande och hantering av miljöcertifikat inom bygg- och fastighetsbranschen. Vi har lyssnat på vad branschen behöver och skapat en plattform som gör det möjligt för team att samarbeta, analysera och genomföra miljöambitiösa projekt på en helt ny nivå. Plattformen automatiserar manuella och resurskrävande processer, vilket minskar risken för att göra kostsamma och klimatovänliga misstag i projekten.

Vår lösning används för närvarande i mer än 130 byggnader, inklusive nybyggnationer, befintliga byggnader, renoveringsprojekt och skräddarsydda projekt.

Kvist Solutions är ett norskt teknikföretag som erbjuder verktyg som gör det möjligt för människor och företag att bidra till samhället på ett hållbart sätt. Vi skapar produkter genom att alltid sätta användaren i centrum när vi utvecklar våra lösningar. Vi strävar efter att ta bort den friktion som skapas när man väljer en hållbar riktning. För att göra det måste vi lyssna på branschen och de problem som våra användare står inför. Vi använder alltid deras feedback för att förbättra våra produkter.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top