Luck & Inredningsbolaget AB (LIB)
Luck & Inredningsbolaget AB (LIB)

Luck & Inredningsbolaget AB (LIB)

Om oss

Luck & InredningsBolaget (LIB) hjälper små och stora fastighetsbolag med deras köksförnyelse – från idé till slutfört projekt.

Vi på LIB älskar kök och tanken med en LIB-förnyelse är att den skall vara enkel, hållbar och kostnadseffektiv för alla parter. Hos oss hittar du allt du behöver för din renovering; från skåp och luckor till bänkskivor, handtag, rostfria produkter och praktiska inredningsdetaljer.

Att behålla befintliga stommar och ”bara” byta det som behövs – mot väl valda produkter -är en klok, smidig och klimatsmart lösning i ordens rätta bemärkelse – och med högkvalitativa produkter redan från början kommer man en lång väg. Genom att välja en laminerad lucka får man en både kostnadseffektiv och långsiktigt hållbar renovering på en och samma gång, tack vare materialets beskaffenhet.

Funderar du på hur du skulle kunna förnya dina kök på ett hållbart och enkelt sätt?

Låt oss hjälpa dig med några förslag vi kan diskutera vidare kring!

Välkommen till Luck & InredningsBolaget

Nyheter

Jobbannonser

Key Accont Manager

Nu söker vi en ny kollega till vårt säljteam!

Älskar du att träffa människor och skapa goda relationer? Har du driv och ambition? Har du även ett gott sinne för affärer och att skapa goda relationer? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Regionsansvarig säljare till södra Sverige!

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top