Pythagoras

Vi är ett IT-bolag som erbjuder lösningar för fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsinformation. Vi erbjuder helhetslösningar för alla typer av organisationer.
Vi utvecklar it-lösningar och tjänster för hantering av strategisk information inom Property, Real Estate och Facilities Management.
Med den senaste tekniken skapar vi lösningar och plattformar som hjälper våra kunder att digitalisera sina verksamheter.

Pythagoras Fastighetssystem

Pythagoras Fastighetssystem

Vi erbjuder en komplett lösning för ekonomisk och teknisk förvaltning för dig som fastighetsägare. Med vår lösning har du möjlighet att skapa en mer effektiv och lönsam verksamhet. Med hjälp av vårt fastighetssystem kan du förvalta information och tillgodose dina behov av styrning och administration av relevant data. I vår lösning är alla funktionsdelar fullt integrerade med varandra men du kan även använda dem separat. Fastighetssystem ska vara både enkla och kraftfulla. Vår lösning ger dig tydlig överblick över verksamhetens olika grenar samtidigt som du kan gå in och detaljstyra och granska enstaka grenar. Idén med ett fastighetssystem är förstås att du på bästa möjliga sätt ska kunna hantera löpande uppgifter, kostnader och intäkter samt ha tillgång till viktiga referensdokument som hjälper dig att utföra arbete och planering. Fastighetssystemet blir till ett nav för hela verksamheten.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top