DICTATOR Bygger nytt Huvudkontor
Dictator Scandinavia AB

DICTATOR Bygger nytt Huvudkontor

Vårt huvudkontor i Neusäß gör sig redo för framtiden. Efter att alla våra DICTATOR-produktionsanläggningar flyttat in i nya, moderna byggnader under de senaste åren är det nu vårt huvudkontors tur att få en ny byggnad.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vårt huvudkontor i Neusäß gör sig redo för framtiden

Efter att alla DICTATOR’s produktionsanläggningar flyttat in i nya, moderna byggnader under de senaste åren är det nu vårt huvudkontors tur att få en ny byggnad.

Anledningen till projektet är å ena sidan att vi under de senaste åren kontinuerligt har utökat vår tekniska kundservice för att kunna erbjuda våra kunder utmärkt service. Å andra sidan är den gamla byggnaden vid fronten helt enkelt inte längre hållbar ur miljömässig och energisynvinkel. Även för oss på DICTATOR är vår miljö en nyckelprioritering.

Vad blev resultatet av planeringen?
1. En ny ellipsformad glasbyggnad kommer att fogas till vår bakre byggnad.

2. Den äldsta delen av den befintliga byggnaden på framsidan kommer att rivas när bygget är klart. En del av det föll redan offer för rivningsgrävaren innan byggandet började, eftersom området där lastbilar brukade lasta och lossa nu upptas av utgrävningsgropen.

3. Så fort vårt annex är klart kommer vi först alla att flytta in i den nya byggnaden.

Sedan kommer vår bakbyggnad att totalrenoveras så att alla verktyg, isolering, fönster etc. också kommer att vara toppmoderna.
Beräknad tidsram för vårt projekt: ca 2 år. Under andra halvåret 2024 borde vi ha slutfört hela byggfasen.
Vi har redan gått vidare med en viktig del av vår byggplanering. Redan i mitten av året installerades en solcellsanläggning på taket till vår bakbyggnad. Tillsammans med ett lagringssystem genererar det redan mer än 50% av vårt elbehov.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top