Du har väl senaste utgåvan av Elinstallationsreglerna?
SEK Svensk Elstandard

Du har väl senaste utgåvan av Elinstallationsreglerna?

I våras släpptes nya utgåvan av SEK Handbok 444 Elinstallationsreglerna, utgåva 4.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

I maj 2023 släpptes nya utgåvan av Elinstallationsreglerna, SEK Handbok 444 Elinstallationsreglerna utgåva 4.

Varför ska jag ha den senaste utgåvan? https://elstandard.se/nya-elinstallationsreglerna/

Elinstallationsreglerna ger dig och dina medarbetare kunskap och vägledning för säkra elinstallationer, som följer alla lagar och föreskrifter. SEK Handbok 444, utg 4:2023 består av innehållet i standarden SS 436 40 00, utg 4:2023. Handbokens fjärde utgåva är uppdaterad med förtydligande kommentarer som fördjupar och förklarar standardens texter, med syfte att förenkla tillämpningen av standarden i Sverige. Det ska vara lätt att göra rätt!

För att planera och utföra elinstallationer för lågspänning behövs detaljerade tekniska regler för att installationer ska vara funktionella, säkra och följa gällande regelverk. Därför använder tusentals företag Elinstallationsreglerna.

Kommentarerna till standarden har utarbetats av SEK Svensk Elstandards tekniska kommitté SEK TK 64 Elinstallationer för lågspänning samt skydd mot elchock. Där samlas experter från branschen och bidrar till att sätta branschpraxis.

Vilka är förändringarna och nyheterna i SEK Handbok 444 Elinstallationsreglerna utgåva 4? https://elstandard.se/guide-nya-elinstallationsreglerna/

Kom förbi vår monter och skaffa dig ditt eget ex eller beställ ett via SEKs hemsida elstandard.se.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top