Iloq Sverige AB

iLOQ är världsledande inom självladdande digitala låssystem.

Företagets lösningar har revolutionerat säkerhetsmarknaden och vi erbjuder lås- och passersystem med många mervärden; nycklarnas funktion kan anpassas individuellt och förlorade nycklar blockeras enkelt utan dyra låsbyten. Frekventa dörrar kan förses med iLOQ RFID-läsare och i dessa dörrar fungerar nyckeln som passertag. Som tillval kan nycklarna tidstyras till exempelvis tvättstuga eller andra gemensamma utrymmen.

iLOQ lägger stort fokus på säkerhet, ekonomi och miljö.

Säkerheten i iLOQs system bygger på stark kryptering AES-256 i alla delar, samt en lättanvänd molntjänst.

Ekonomiskt sett så lever låssystem många år och den totala livscykelkostnaden för iLOQs lösningar är betydligt lägre än för traditionella mekaniska system.

Miljöpåverkan är minimal eftersom iLOQ inte är beroende av batterier och dessutom kan återfunna nycklar återanvändas vilket minskar avfallet av metall.

www.iLOQ.com

iLOQ S50

iLOQ S50

iLOQ S50 Öppnar en värld av möjligheter för försörjningssektorn Pålitlighet. Effektivitet. iLOQ S50 är den första och enda låscylindern i världen som utnyttjar NFC-tekniken i användarens smartphone för att hämta all energi som behövs för upplåsningen. Framtiden är redan här – bli en del av del digitala låsrevolutionen.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top