En glimt av FastighetsMässan Syd 2024

Nyfiken på vad FastighetsMässan Syd 2024 kommer fokusera lite extra på? Du får en liten glimt av det här!

Fastighetsförädling, energioptimering och fastighetssäkerhet är tre områden som mässan kommer erbjuda möjighet att djupdyka i lite extra.

Fastighetsförädling kommer fokusera på hur du ökar värdet på din fastighet och här finns möjlighet att träffa leverantörer med tjänster och produkter för just detta syfte. En av mässans scener kommer även vara dedikerad för just detta ämne och vi tipsar om att lyssna in på Stefan Ingves som kommer ge sin expertis på saken utifrån ett ekonomiskt perspektiv. 

Energioptimering är alltid ett viktigt område, men kanske ännu mer just nu. Mässgolvet kommer erbjuda insikter i hur just du kan öka energieffektiviseringen för dina projekt samt smarta verktyg för att få bättre förståelse för din energiförbrukning. Tillsammans med Elmässan kommer vi dessutom ha ett område helt dedikerat till solenergi – här kan du träffa aktuella företag med framtidens lösningar. 

Fastighetssäkerhet ställer nya krav och utmaningar på branschen och just därför blir detta ett viktigt område på mässan. Fokus kommer ligga på produkter och tjänster som kan förbättra arbetet inom området. En av mässans halvdagskonferenser kommer även handla om just detta – så är du extra intresserad av fastighetssäkerhet tipsar vi om att delta på denna konferens. 

Detta är bara en glimt av allt som FastighetsMässan Syd 2024 kommer att erbjuda! Håll fortsatt utkik här för med information om halvdagskonferenserna och seminarieprogrammet. 

Registrera dig till mässan här

Scroll to Top