Cargobike

Berätta kort om ert företag
Vi grundade Cargobike 2007, då som pionjärer i Sverige inom lådcyklar. Våra cyklar väckte snabbt intresse och med åren har vi fortsatt att vidareutveckla och förbättra våra modeller, vi har helt enkelt hållit oss på tårna och i snart 20 år. Idag är vi störst i Sverige och vi har dessutom etablerat oss över hela Europa. Vårt engagemang fortsätter att växa och vi jobbar stenhårt för att leverera Sveriges tryggaste och mest prisvärda lådcykel.

Vad kommer ni visa upp på mässan?
På mässan kommer vi att visa upp ett par olika spännande varianter av våra cyklar. Det är modeller anpassade för till exempel hantverkare, fastighetsskötare och allmän logistik. Vi vågar säga att vi har lådcyklar som passar näst intill alla olika yrkeskategorier.

Varför tycker ni det är viktigt att ställa ut på FastighetsMässan 2024?
För oss är det viktigt att visa upp att en Cargobike är ett klimatsmart transportalternativ. Utöver att en Cargobike låter dig vara snällare mot miljön, är den dessutom ett kostnadseffektivt och smidigt alternativ till bil. 

När ni tänker på framtidens fastighetsbransch, vad tänker ni på?
Vi ser framför oss att framtidens fastighetsbransch har en miljömedveten och klimatsmart framtid i allt från underhåll, nyproduktion och befintliga fastigheter. Vi tror att de som arbetar inom branschen tar kloka val i allt från arkitektur, underhåll och hur de som sedan tar hand om fastigheterna väljer att transportera sig.

Vad ser ni mest fram emot på mässan?
På mässan ser vi fram emot att få träffa nya, och för den delen befintliga, kunder som ser de smarta fördelarna med att använda sig av lådcyklar i sin verksamhet.

Besök Cargobike i monter D:51 och kika in deras produkter här!

Scroll to Top