Fastighetssäkerhet 2024

Vi är väldigt glada att kunna meddela att vi 2024 adderar ett efterlängtat tillskott
– en helt dedikerad halvdagskonferens inom Fastighetssäkerhet!


Inför 2024 gör FastighetsMässan en större satsning på Fastighetssäkerhet genom en helt ny konferens vilket blir första gången för FastighetsMässan i Malmö. 

– “Att lansera konferensen i Malmö, där vi historiskt varit starka inom just säkerhet, känns helt i linje med hur vi vill utveckla mässan i regionen. Det är tydligt att säkerhet som fokusområde behövs i FastighetsMässans strategi, vilket vi nu också inversterar tid och energi i” säger Mikaela Kämpendahl – projektledare på FastighetsMässan.

Den nya världen av fastighetssäkerhet är smart, uppkopplad och det ställs krav från hyresgäster i helt annan utsträckning än tidigare. Konferensen kommer beröra flera delar inom fastighetssäkerhet med flera spännande, lärorika och inspirerande inslag. Den riktar sig främst till dig som fastighetsägare, säkerhetschef, driftchef, teknisk chef eller konsult – eller om du bara är extra intresserad av ämnet!

Konferensen inom fastighetssäkerhet kommer att arbetas fram tillsammans med spetskompetens inom området, och erbjuda en attraktiv halvdag för dig som vill utvecklas och tillmötesgå de höga kraven som ställs idag.

Håll fortsatt utkik här och i våra kanaler när vi släpper med information om programpunkter och talare!

När: Torsdagen 8e februari
Var: Malmömässan
Tid: 9,00-12.30

Registrera dig till Fastighetssäkerhet 2024 här.

Scroll to Top