San Sac

Berätta kort om ert företag
San Sac är Sveriges ledande leverantör av avfallslösningar. Sedan 1962 är källsortering en helt naturlig del av vår vardag. Vi har kunskap, produkter och innovativa lösningar som hjälper kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att göra sitt för den lokala miljön. Hur kan vi hjälpa dig?

Varför och på vilket sätt är era produkter och tjänster viktiga för branschen? 
Den 1 januari 2027 ska alla fastigheter i Sverige samla in minst sju fraktioner fastighetsnära. Förutom mat- och restavfall ska det även finnas ett insamlingssystem för förpackningar i plast och papper samt insamling för ofärgat- och färgat glas samt metallförpackningar. Vi på San Sac har ett väldigt brett sortiment med olika typer av behållare både ovan- och under jord, för alla möjliga miljöer och förutsättningar som fastigheten har.

Vad kan man förvänta sig av ert deltagande på mässan?
Vi kommer att visa upp olika smarta källsorteringslösningar för att effektivt samla in returmaterial samt visa lösningar som inverkar minimalt på omgivningen.

Varför tycker ni det är viktigt att ställa ut på FastighetsMässan 2024?
Förhoppningen är att vi ska få många nya kontaktytor! De nya sorteringsreglerna berör oss alla och det gäller att tänka kreativt för att leva upp till de nya kraven. Vi kommer visa besökarna hur våra smarta lösningar uppnår de nya sorteringskraven på ett effektivt och hållbart sätt!

När ni tänker på framtidens fastighetsbransch, vad tänker ni på då?
Att branschen generellt måste bli bättre att tänka på återvinningen av olika material. Det finns mycket pengar att spara framöver genom att implementera rätt källsorteringslösningar. Ju mer användarvänlig en källsorteringslösning är, desto större chans att material blir sorterat i rätt fraktion – vilket innebär mindre kostnader för dig som fastighetsägare. 

Registrera dig kostnadsfritt till mässan här

Scroll to Top