Ångtvättbilen

Berätta kort om ert företag
Ångtvättbilen utför periodiskt golvunderhåll och golvrenoveringar, på alla typer av golv. Vi vänder oss främst mot företag men utför tjänsten dammfri golvslipning även för privatpersoner.

Vad ger ni för värde till fastighetsbranschen och klimatet?
Jämfört med golvbyte sparar golvrenovering en massa pengar, och ofta mer än 90% i koldioxidutsläpp (källa: IVL/Bona 2021). Med en större vetskap om att inte bara trägolv kan renoveras, utan även plast- och linoleumgolv, hoppas vi på Ångtvättbilen kunna bidra än mer för vårt klimat framåt.

Vad gör er unika på marknaden?
Ångtvättbilen är rikstäckande och utför enbart underhåll och renovering av golv.

Vilka typ av spännande nyheter kommer ni att visa upp på mässan?
De som besöker Ångtvättbilens monter kommer att få information om hur plast- och linoleumgolv som vi räddat genom renovering ser ut idag, ca 10 år senare. Vi kommer också promota en nyhet – att plast- och linoleumgolv kan färgas in vid en renovering. Privatpersoner som besöker vår monter kan få information/ställa frågor om allt rörande dammfri golvslipning, och om alla möjliga efterbehandlingar i form av lack, olja, hårdvaxolja och infärgningar!

Vad ser ni mest fram emot på mässan?
Träffa befintliga och nya kunder! Ser även framåt att mingla runt bland utställare och ta del av olika nyheter. Hoppas att vi syns!

Kika in Ångtvättbilen och deras produkter här och sväng förbi deras monter D:53. 

Registrera dig kostnadsfritt till mässan här

Scroll to Top