En glimt av mässans utställare

Fastighetsförädling innebär tillvägagångssätt på hur man ökar värdet av en fastighet. Värdet kan vara så väl de mjuka värdena så som inkludering, trygghet och tillhörighet. Det handlar även om att renovera taktiskt för att höja standard och komfort för människorna som bor där. 

Kika redan nu på vilka utställare du kan hitta på mässan och vilka du kanske är extra intresserad av att besöka. Vi listar några här som lite inspiration!

EcoGuard – helhetsleverantör av produkter, tjänster och support för mätning med fokus på att göra det enkelt och lönsamt att koppla upp husen. 

Safetron AB – utvecklar och tillverkar marknadsledande elektroniska låslösningar för den Skandinaviska marknaden. 

San Sac AB – levererar utrustningssystem för källsortering och avfallshantering och strävar efter att göra källsortering till en naturlig del i vardagen. 

Repipe / Spolarna – erbjuder en helhetslösning inom underhåll av ditt avlopp och ventilationskanaler där de alltid levererar effektiva lösningar med lång livskvalite. 

SECOR – installerar med sin långa och kompetenta erfarenhet säkerhetsdörrar för att erbjuda hög fastighetssäkerhet ur ett energibesparande perspektiv. 

Pythagoras – ett av Sveriges första webbaserade fastighetssystem som med den senaste tekniken skapar lösningar och plattformar som banar väg för deras kunder att digitalisera sina verksamheter. 

Detta är bara några av alla fantastiska utställare och du kommer till den fullständiga utställarlistan här.
 

Registrera dig kostnadsfritt till mässan här

Scroll to Top