Hur ökar du värdet på din fastighet?

Fastighetsförädling innebär tillvägagångssätt på hur man ökar värdet av en fastighet. Värdet kan vara så väl de mjuka värdena så som inkludering, trygghet och tillhörighet. Det handlar även om att renovera taktiskt för att höja standard och komfort för människorna som bor där. Och detta behövs såklart göras utifrån ett hållbart och resurseffektivt sätt.

Området Ombbyggnation/ROT på mässan kommer fokusera på att uppvisa hur modernisering och hållbarhet inom ombyggnation och renovering är centrala aspekter för fastighetsägare- och förvaltare. Men att det pågående arbetet med att förbättra befintliga fastigheter inte bara är en ekonomisk investering, utan ett viktigt arbete för att skapa hållbara samhällen. 
 
Området Proptech på mässan kommer ytterligare bidra med kunskap och insikt i hur digitalisering och innovation tar fastighetsbranschen in i nästa skede. Här blir fokus på just Property Technology och hur det kan underlätta och förbättra framtidens fastighetsbransch. 
 
Mässans scenprogram kommer beröra olika perspektiv fastighetsförädling. Som bekant kommer Stefan Ingves tala om Perspektiv på den ekonomiska utvecklingen i världen och Sverige. Ytterligare kommer det vara två talarpunkter som fokuserar på att uppvisa målstyrt klimatarbete och hur man klimatanpassar sin fastighet. 
 
Håll utkik efter det fullständiga talarsläppet!
 

Registrera dig kostnadsfritt till mässan här

Scroll to Top