Interoc Dörr & Fönster AB

Interoc Fasad & Fönster

Om oss

Interoc är specialister på renovering av fastighetens klimatskal.
Vi har bedrivit fasadrenoveringar i Mälardalen sedan 60-talet och är ledande i Sverige inom fönsterbyten.
Interoc är rikstäckande med kontor i Solna (huvudkontor), Göteborg, Helsingborg och Borlänge.

Vi riktar oss mot allmännyttan, privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Vår förmåga att ta fram kvalitativa lösningar utifrån våra kunders behov gör oss till en uppskattad partner och vi har många återkommande kunder.
Vi tar oss an både mindre och större projekt.

Interoc Fasads verksamhet startade redan på 1960-talet. Framtill 90-talet drevs Interoc Fasad under varumärket Opus. Inom bolaget, från murare tillföretagsledning finns en genuin hantverkstradition. Genom åren har vi renoverat många gamla kulturfastigheter där det ställs särskilda krav på kunskap om äldre material och metoder, men också hur äldre fasader och fastighetsdetaljer ska hanteras för att kunna återställas.

Interoc Dörr & Fönster startades 2012 och är idag ledande i Sverige på fönsterbyten.
Vi är leverantörsoberoende och samarbetar med alla stora samt många mindre fönstertillverkare. Vi kan med detta tillgodose alla krav på form och funktion.
Om ni tar in oss redan från start kan vi hjälpa er att ställa rätt krav i underlag i allt från energiförbrukning och ljudnivå till funktion. Vi kan också verifiera hur mycket dina fönster spar i energiförbrukning, hur mycket buller de dämpar och hur mycket de förbättrar luftmiljön för de boende. Vårt långsiktiga och hållbara sätt att tänka och bygga genomsyrar allt vi gör.
Vi utför även leverans och montage av dörrar: säkerhetsdörrar, entréportar, ytterdörrar, garageportar och dörrar till allmänna utrymmen.

Vi har stor erfarenhet av att arbeta i människors hem. Erfarna projektledare och montörer som visar stor respekt för boende och minsta möjliga störning för både beställare och boende.

Interoc har sedan 2012 varit avtalspart till HBV. Sedan april 2022 är vi nummer ett på avtal 20-141 fönster med montage, samtliga anbudsområden och i hela Sverige. Sedan 2023 är vi även nummer ett på HBV-avtal 23-171 fönster i komposit med montage. Med dessa avtal kan medlemmar ropa av upp till 300 enheter med montage utan att göra en upphandling.

Interoc är också specialister på att utföra och samordna alla typer av arbeten som berör renovering av klimatskalet på fastigheter. Genom att utföra samtliga åtgärder samtidigt kan man spara stora pengar och säkerställa att man får ett bra resultat som verkligen genererar den energibesparing som man kan ha räknat med. Interoc ansvarar för samtliga arbeten och att respektive delar fungerar bra tillsammans för att ge en bra helhet. Exempel på arbeten som kan ingå i en klimatskals renovering:
Projektering
Energiberäkning
Puts med tilläggsisolering
Fönsterbyten
Takomläggning
Balkongrenovering
Sanering PCB och asbest
Renovering fönster
Vindsisolering

Interoc är sedan 2022 del av Corteco (www.corteco.nu).

Välkommen att besöka oss i vår monter så berättar vi mer!

Nyheter

Jobbannonser

Regionsäljare till Interoc i Helsingborg

Vi söker dig som är en engagerad och erfaren säljare och som kommer att få det fulla ansvaret att driva vår försäljning i region syd (Skåne, Blekinge och Småland). Vårt kontor är beläget i Helsingborg.
Vi ser gärna att du har erfarenhet som säljare inom bygg, men även intressant om du arbetat som säljare i en annan bransch och har annan erfarenhet av byggbranschen. Du tänker som en entreprenör, är prestigelös och innehar även en administrativ ådra. Vi har korta beslutsvägar och vi hjälps alla åt för att leverera bästa kvalité till våra kunder.
Interoc ingår i Corteco och erbjuder tjänster inom fasadrenovering samt dörr- och fönsterbyte.
Vi erbjuder ett spännande uppdrag i ett växande företag där du får viktig roll på den fortsatta tillväxtresan. I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Har du frågor kontakta rekryteringskonsult Jonas Bessing, 0736-26 47 50. Din ansökan gör du på www.isakssonrekrytering.se Urval och intervjuer sker löpande.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top